Soloklaver & virtuel jazztrio

Som hyggepianist spiller jeg som udgangspunkt solistisk, men varierer udtrykket ved at spille sammen med ægte optagelser af jazztrommer og kontrabas – på den måde opstår lyden af en levende jazztrio. Lyt til eksempler i lydafspilleren længere nede på siden.

Hvis der allerede findes et klaver eller flygel på stedet, benytter jeg det gerne (hvis det stemmer og er i orden). Hvis der ikke findes et klaver, medbringer jeg mit eget – det koster ikke ekstra.

Jeg følger festens udvikling, og justerer lydniveauet til omgivelserne.  Som hyggepianist tilstræber jeg altid at spille diskret og stemningsfuld baggrundmusik.

Du kan høre musikeksempler fra mit repertoire nederst på siden.

Repertoire

Mit hyggepianist-repertoire spænder over skønne jazzklassikere, evergreens og kendte populære sange i lyriske jazztoner.

Hvis det passer til selskabet og stemningen, varierer jeg gerne musikken med moderne populære numre, samt kendte melodier fra film, musicals og højskolesangbogen.

Jeg spiller hyggemusik i en afslappet jazzet stil med behagelige harmonier.

C Jam blues
Dansevise
Pink Panther Theme
Den blå anemone
Gå med i lunden
Someone to watch over me

Jeg bor i København og spiller uden ekstra beregning på hele Sjælland.

Med mit transportable klaver kan jeg spille stort set i et hvilket som helst lokale. Udendørs er også en mulighed, hvis det er tørvejr. Der skal blot være adgang til almindelig stikkontakt. Fra jeg ankommer kan jeg stille op og være spilleklar i løbet af blot en halv time.

Har du særlige ønsker til repertoiret, er du velkommen til at spørge. Det kan jo være jeg allerede kan spille dit ønske – ellers er det muligt jeg kan lytte på det og tage det med på mit hyggepianist-repertoire, hvis det egner sig til at blive spillet på klaver.

Mit medbragte klaver er beklædt med sort stof. Selve forstærkningen sker gennem en skjult højttaler samt to små satellithøjttalere. På den måde er mit udstyr meget diskret og passer ind i ethvert lokale.