Sæt ekstra kulør på festen eller arrangementet, med et overraskende koncert- eller underholdnings-indslag. Jeg arbejder sammen med sangerinden Angelica Asp, som er uddannet sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Sammen kan vi optræde med et kortere eller længere underholdningsindslag til festen eller receptionen. Omfanget kan spænde lige fra et intimt, kortvarigt indslag til et lidt længere underholdningsprogam. Du kan også bestille en enkelt eller to sange, f.eks. som romantisk gave til din brud eller brudgom ved jeres bryllup. Men det kan også være et indslag af længere varighed, alt efter dit/jeres ønske.

Hvis jeg samtidig bestilles eller allerede er bestilt som hyggepianist under arrangementet, betales der kun ekstra for sangerindens medvirken. Det er dog naturligvis også muligt at bestille os kun som underholdningsindslag. Prisen afhænger af forskellige faktorer, såsom indslagets omfang, eventuel forberedelse/indstudering samt køreafstand. Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig, for at få nærmere oplysning om pris og booking af sangerinde og pianist.