Jeg spiller levende musik til reception – både private receptioner og firmareceptioner.  Jeg udfører stemningsmusikken diskret i baggrunden og tilpasser lydniveauet, så lydklimaet er behageligt og dine gæster kan tale sammen.

Jeg har adskillige års erfaring med at spille som pianist til reception og har spillet for flere organisationer og firmaer gennem tiden. Levende musik med solo pianist skaber en afslappet stemning til receptionen.

Jeg spiller også som pianist til reception ved private selskaber,  f.eks. bryllupsreception, fødselsdagsreception osv.

Kontakt mig via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud med mig som pianist til din eller jeres reception.

“Vi var rigtig glade for dit bidrag til weekendens arrangement og du fik meget ros fra både udstillere og gæster. Jeg har gemt dine kontaktoplysninger til en anden god gang. Vi har jo en del messer og konferencer her, så mon ikke vi ses igen.” – Iben, Odense Sport & Event A/S

“Vi var meget begejstret for dig til vores nytårsreception …” – Ingrid, Det Tysk-Danske Handelskammer, København

”Tak Ole. Super hyggeligt – helt perfekt.” – Daniel, Noridane Foods A/S, København